Nieuwe Finn website online!

finn-stadskanaal-4

Finn BV presenteert met trots haar volledig vernieuwde website!

Finn BV is de afgelopen tijd druk bezig geweest met de bouw ervan en presenteert dit keer een tweetalige website in een volledig nieuw design. De website is nu niet meer alleen in het Nederlands te bekijken, maar ook in het Engels. Dit maakt het ook voor internationale klanten en partners gemakkelijker om zich te verdiepen in wat Finn BV voor hen kan betekenen.

De belangrijkste onderdelen op de vernieuwde Finn website zijn “Kennismaking” en “Productie”, inclusief tal van subonderdelen welke de bezoeker kennis laten maken met Finn BV zelf en met de diensten en producten die Finn BV kan leveren.

Ook heeft de website van Finn BV voortaan een overzichtelijke en ingedeelde “Download” pagina waar diverse brochures, flyers, logo’s, video’s en kranten artikelen omtrent Finn BV te vinden zijn.

footer-finn-2